dilluns, 30 de novembre del 2009

Felicitats Sant Adrià!!

Avui hem estat partícips d'una jornada molt positiva quant al respecte als drets dels animals. Els companys i companyes d'ICV de Sant Adrià del Besòs ens han convidat al Ple Municipal de la seva ciutat per assistir a la modificació de l'article 41 de l'Ordenança Municipal Reguladora de Tinença d'Animals amb la qual es prohibirà expressament l'establiment dels circs amb animals salvatges a Sant Adrià. Avui els hi acompanyen col·lectius animalistes com AnimaNaturalis, FAADA i, especialment ADEFAN, que ha participat directament per aconseguir aquesta fita.

Ja fa unes setmanes vam donar aquest pas a la nostra vila després de les protestes encapçalades per AnimaNaturalis davant el Circo Americano. Sant Boi es va sumar a la ja llarga llista de ciutats sensibles al patiment dels animals als circs, a la qual també s'hi ha sumat avui Tarragona.

Sònia Pujol, representant d'ADEFAN, ha defensat amb unes paraules molt emotives la modificació de l'esmentada ordenança que finalment ha estat aprovada pel Ple. Felicitats companys, companyes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada