dijous, 10 de desembre del 2009

Fira de la Puríssima

La Fira de la Puríssima d'enguany ha acabat. Han acabat aquells tres dies on santboians i santboianes passegem durant hores per tot el poble; dies de retrobada amb aquells i aquelles que van marxar del poble; dies en que donem la benvinguda a gent de la comarca que ve a compartir amb nosaltres les nostres paradetes, la nostra tradició, els nostres actes...

Des d'ICV també hem estat gaudint de la festa participant en diverses activitats. Una d'aquestes activitats ha estat obrir les portes del nostre local per compartir l'espai amb aquells que passejaven pel carrer l'Alou. Aquest any hem dedicat l'espai a mostrar la nostra activitat al llarg de l'any 2009, convidant-vos a la vegada a participar en futures activitats sempre amb la intenció de millorar la realitat de la nostre ciutat.

Enguany també hem aprofitat per recollir signatures per donar recolzament a la moció que presentarem el proper 21 de desembre a l'Ajuntment per tal d'homenatjar Vicente Ferrer dedicant-li un carrer a Sant Boi. Finalment vam acabar recollint més de 500 signatures que es sumen a les quasi 1000 adhesions al facebook, tot un èxit que mostra de nou el sentiment solidari dels santboians i santboianes.

Així doncs, valorem molt positivament la Fira d'enguany i us convidem a participar al llarg del 2010 per tal, com dèiem abans, de millorar la realitat de la nostra ciutat. Esteu convidats i convidades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada