divendres, 27 de novembre del 2009

Oportunitat perduda

Declarar Sant Boi ciutat contrària a les curses de braus hagués estat un altre fet positiu després de declarar la nostra vila contrària a l'establiment de circs amb animals salvatges al nostre poble. Això, però, no va ser possible pel vot contrari del grup majoritari a l'Ajuntament, el PSC.

El contingut de la moció instava a l'Ajuntament a declarar Sant Boi de Llobregat municipi contrari a les curses de braus i instar a no permetre la difusió del programa de ràdio Tendido 5, programa amb contingut taurí, en mitjans públics.

Des d'ICV vam proposar afegir a la moció, per respecte a la coherència, el rebuig no només a les curses de braus sinó també als correbous, entenent que aquesta és una pràctica on també es produeix maltracte als animals. També vam agrair i elogiar la feina realitzada per la Plataforma PROU i l'esforç dels fedataris a la hora de recollir més de 180000 signatures per tirar endavant la ILP per prohibir les curses de braus, en procés al Parlament de Catalunya ; procés que des d'ICV vam viure en primera persona ja que un dels nostres militants va participar en la recollida de quasi 1000 signatures a la nostra ciutat. També vam aprofitar per agrair la participació en la recollida de signatures al Black Coffee, Tot Natura, i Namasté que van servir com a plataforma per recollir les esmentades signatures.

Així doncs, lamentem que el vot negatiu del PSC no hagi permès dignificar una mica més el nostre poble aprovant una moció que hauria d'haver estat aprovada sense cap problema.

3 comentaris:

  1. aixi la gent es donara de que estan fets aquesta colla de trepas, psc - psoe una colla de ganduls que sol miren per ells. despres van de humanitaris i protectors de que... aixo es un insult per la societat en la que vivim

    ResponElimina
  2. Els ganduls sou els verds, que en comptes de preocupar-vos pels problemes reals, desvieu l'atenció amb xarlotades com aquesta. Per això sempre sereu una secta minoritària.

    ResponElimina
  3. Hem de ser respectuosos amb tots els animals. Es miri desde el cantó que es vulgui, el que és clar és que aquestes tradicions son salvatges i, si el que volem és ser civilitzats, haurem de d'eliminar-les de la nostra cultura.NO AL MALTRACTE ANIMAL

    ResponElimina